A mixerbeton előre összeállított mennyiségű cementből, adalékanyagból és vízből, esetenként adalékszerekből betongyárban készre kevert beton, amit beton mixer teherautóval szállítanak az építkezés helyszínére is .Mixerbeton árak kedvező feltételekkel! Amikor nehezen elérhető helyre szeretnénk a betont elvinni,  akkor lehetőség van ún. betonpumpa vagy pumix alkalmazására is.

 

A pumix egy mozaikszó, ami nem más mint egy pumpával felszerelt beton mixer gép. A betonpumpálás során a transzportbetont egy pumpa segítségével több tízméteres magasságba, ill. talaj mentén csőtelepítéssel akár 100 méteres távolságba lehet eljuttatni.Betonpumpálás árak korrekt feltételekkel! A betonpumpák bérlésekor mindig kell fizetni egy minimális gépbérleti díj, függetlenül attól, hogy a betonpumpa mennyit tartózkodott az építési helyen. A betonozás egy kifejezetten olyan elfoglaltság, ami szereti a száraz, kellemesen meleg időt. Ez persze nem jelenti azt, hogy máskor nem lehet betonozni, azonban hazánkban általában az október végétől április elejéig tartó időszak nem a legalkalmasabb arra, hogy ilyen munkálatokat végezzünk. Betonozás árak kedvező feltételekkel! Betonpumpa érdekelné?Mixerbeton szállítás árak miatt lépjen kapcsolatba cégünkkel! A mixerbeton a transzportbeton hétköznapi elnevezése, de ismert még kész beton de akár még kevert beton néven is.

 

 

A pumix egy mozaikszó, ami nem más mint egy pumpával felszerelt beton mixer gép. A betonpumpálás során a transzportbetont egy pumpa segítségével több tízméteres magasságba, ill. talaj mentén csőtelepítéssel akár 100 méteres távolságba lehet eljuttatni.Betonpumpálás árak korrekt feltételekkel! A betonpumpák bérlésekor mindig kell fizetni egy minimális gépbérleti díj, függetlenül attól, hogy a betonpumpa mennyit tartózkodott az építési helyen. A betonozás egy kifejezetten olyan elfoglaltság, ami szereti a száraz, kellemesen meleg időt. Ez persze nem jelenti azt, hogy máskor nem lehet betonozni, azonban hazánkban általában az október végétől április elejéig tartó időszak nem a legalkalmasabb arra, hogy ilyen munkálatokat végezzünk. Betonozás árak kedvező feltételekkel! Betonpumpa érdekelné?Mixerbeton szállítás árak miatt lépjen kapcsolatba cégünkkel!